Jasmínová ryža je vhodná aj pre ľudí s bezlepkovou diétou, je ľahko stráviteľná a vhodná aj pre šetriacu diétu. Jasmínová ryža je tiež vhodná ako príloha k Ázijským pokrmom a k mäsitým jedlám, dokonca aj ako súčasť sladkých pokrmov – napríklad pudingov.
Zloženie: ryža jasmínová
Návod na prípravu:
Aby sa uchovala jej kvalita, chuť a vôňa, je potrebné ryžu dôkladne prepláchnuť vo vlažnej vode a potom k 1 dielu ryže pridať 1,5 dielu studenej vody a variť na miernom ohni 15-20 minút až do vyvarenia vody. Žiadne iné prísady, ako olej alebo soľ, nie sú potrebné.
Možný alergén z prenosu: arašidy, orechy, sója, sézam, obilniny obsahujúce glutén.
Výživové hodnoty na 100g výrobku:
energia 1478kJ/348kcal; tuky 0,2g, z toho nasýtené mastné kyseliny 0,1g; sacharidy 79g, z toho cukry 0,4g; bielkoviny 8,1g; soľ 0,01g.
Skladujte v suchu. Chráňte pred účinkami slnka a mrazu.
Výrobca | Valach |
---|
Krajina pôvodu | Taliansko |
---|
Farba | Neurčená |
---|
Hmotnosť | 1kg |
---|