Objavte prepelicu upravenú podľa tradičného receptu z hájovne, kde sa občas naskytla príležitosť vychutnať si túto delikatesu. Prepelice, ale i kuroptvy, bažanty, alebo sluky sa piekli na slanine so zeleninou, s divokým korením. Je veľmi chutná podávaná za tepla na zelenine, i za studena ako delikatesa k vínu.
Zloženie : Celá pečená prepelica 76% (priemerne 160g v surovom stavu), cibuľa, mrkva, zeler, červené víno, bravčový bôčik zaúdený, jedlá soľ, korenie.
Alergen: ZELER
463kJ/110kcal, 3,3g 0,9g, 1,4g 1,3g, 19g, 1,2g
Skladujte v chlade pri teplote do 30°C. Po otvorení uchovajte v chladničke a spotrebujte do 3 dní.
Odporúčanie: Uzáver otvárajte potiahnutím za gumičku.
Bezlepkový výrobok
Mastný výrobok, konzerva
Výrobca: Rodinná konzervárna Via Delicia , Designfoods s.r.o., Leštinská 2443/30, Zábřeh, 789 01
Vyrobené v Českej republike.