Jahňacie mäso sa spracovávalo väčšinou za čerstva, najbežnejšou úpravou bolo pečenie s pridaním sezónnej zeleniny a byliniek. Pripravili sme pre Vás túto delikatesu, ktorá získava jemnú arómu vďaka pácovaniu v zelenine a korení.
Zloženie: Jahňacie pečené mäso (ČR) - chrbát, stehno, plece (89% pred tepelnou úpravou), cibuľa, mrkva, zeler, jedlá soľ, korenie
Alergén : ZELER
| |
---|
| 443kJ/105kcal |
---|
| 3,3g |
---|
| 1,6g |
---|
| 0,5g |
---|
| menej než 0,5g |
---|
| 18g |
---|
| 1,0g |
---|
Skladujte v chlade pri teplote do 30°C. Po otvorení uchovajte v chladničke a spotrebujte do 3 dní.
Odporúčanie: Uzáver otvárajte potiahnutím za gumičku.
Bezlepkový výrobok
Mastný výrobok, konzerva
Výrobca: Rodinná konzervárna Via Delicia , Designfoods s.r.o., Leštinská 2443/30, Zábřeh, 789 01
Vyrobené v Českej republike.