Hutná svačinová polievka z červenej repy s kúskami hovädzieho a bravčového mäsa duseného na koreňovej zelenine so zemiakmi a hlávkovým kapustou, zjemnená smotanou.
Zloženie
hovädzí vývar (voda, hovädzie mäso a kosti), hovädzie mäso predné, paradajkový pretlak (voda, paradajkový pretlak, soľ), hlávkovú kapustu, červená repa sterilizovaná (červená repa, voda, ocot, cukor, soľ, aróma), bravčové mäso (pliecko), smotana, ryžová múka, kukuričná múka, koreňová zelenina (mrkva, zeler, paštrnák, petržlen), zemiaky, cukor, cibuľa, údená slanina (bravčová masť), citrón, soľ kamenná, paprika mletá, bobkový list.
Nutričné hodnoty na 100g
| 273,4 |
---|
| 65 |
---|
| 2,9 g |
---|
| 1,03 g |
---|
| 6,17 g |
---|
| 3,3 g |
---|
| 3,6 g |
---|
| 0,34 g |
---|
| 0,9 g |
---|
Spôsob prípravy:
Naše produkty sú už úplne uvarené a tepelne spracované.
Ich príprava teda spočíva iba v ohreve (samozrejme sa dajú jesť aj za studena).
Nemusíte pridávať žiadnu vodu ani jedlo prevárať.
Jedlo si tak pripravíte behom pár minút a môžete podávať.
Ohriať môžete niekoľkými spôsobmi